Avrupa'nın zirvesindeki adam: Enner Valencia

Enner Valencia, bu sezon maç başı gol ortalamasında Avrupa'nın zirvesine yerleşti. 21 lig maçında 25 gol atan Ekvadorlu yıldız, Haaland'ın önünde ilk sırada.
ABONE OL
Abone Ol
Avrupa'nın zirvesindeki adam: Enner Valencia
Haberler / Spor
1 Nisan 2023 Cumartesi 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla kariyer rekoru kıran Enner Valencia, dünya yıldızlarını geride bıraktı. Şu ana kadar Süper Lig'de 21 maça çıkan Ekvadorlu yıldız, 25 defa ağları sarsarken, maç başına 1.19 gol ortalaması yakaladı. Tecrübeli futbolcu, bu ortalamasıyla da Manchester City'nin Norveçli süper starı Erling Haaland'ı geride bırakarak Avrupa'nın zirvesine yerleşti. Norveçli futbolcu, 26 Premier Lig mücadelesinde 28 gol atarken, 1.02'lik bir ortalama tutturdu. Listenin üçüncü sırasında ise İtalya Serie A'da Napoli ile şampiyonluğa koşan Victor Osimhen var... Yıldız isim şu ana kadar oynadığı 23 lig maçında 21 kez ağları sarstı ve 0.92'lik bir ortalama yakaladı. 4. basamakta ise Mbappe var!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime