Biden açıklama yaptığı sırada uyudu! Salondakiler şaşkına döndü

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'u Beyaz Saray'da ağırladı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Biden, konuşma yaptığı sırada uyuyakaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Biden açıklama yaptığı sırada uyudu! Salondakiler şaşkına döndü
Haberler / Dünya
19 Temmuz 2023 Çarşamba 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in kurulmasının 75. yıl dönümü nedeniyle, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'u Beyaz Saray'da ağırladı. İkilinin görüşmesinde, iki ülke arasındaki ilişkilere vurgu yapıldı. 

KONUŞURKEN UYUDU

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Biden'ın konuşma yaptığı sırada uyuyakalıp konuşamaması, Herzog'u ve salondakileri şaşkına çevirdi.

Biden'ın başkanlık koltuğuna oturduğundan beri sergilediği bu garip davranışları, Amerikalı vatandaşlar ve muhalefet cephesi tarafından tepkiyle karşılanıyor.

"AKIL SAĞLIĞI TEST EDİLMELİ"

Biden daha önce de, merdivenden ve bisikletten düşmüş, sahnede konuşma yaptıktan sonra boşlukla el sıkışarak herkesi şaşırtmıştı.

Bir önceki Amerikan Başkanı Donald Trump, Biden'ın demans ve alzaymır hastası olduğunu ve akıl sağlığının test edilmesi gerektiğini öne sürmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime