Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi polis 4 adet boru tipi bomba buldu

ABD Başkanı Joe Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi polis, Londonderry kenti yakınlarındaki Creggan'daki bir mezarlıkta 4 adet boru tipi bomba buldu.
ABONE OL
Abone Ol
Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi polis 4 adet boru tipi bomba buldu
Haberler / Dünya
11 Nisan 2023 Salı 20:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kuzey İrlanda’da ABD Başkanı Joe Biden’ın ziyareti nedeniyle güvenlik seviyesi üst seviyeye çıkarılırken, Belfast Anlaşması’nın 25’inci yıldönümü nedeniyle tansiyon yüksek. Kuzey İrlanda polisi, Londonderry kenti yakınlarındaki Creggan'daki bir mezarlıkta 4 adet boru tipi bomba bulunduğunu açıkladı.

Kuzey İrlanda Emniyet Müdür Yardımcısı Bobby Singleton yaptığı açıklamada, "Bu cihazların keşfi daha da uğursuz ve endişe verici bir gelişmeydi. Terörizm Soruşturma Birimi'nden meslektaşlar şimdi bu soruşturmaya liderlik edecek" dedi.

Öte yandan dün Creggan'da Belfast Anlaşması’na karşı olan milliyetçiler tarafından protesto gösterisi düzenlenmiş, yüzleri maskeli bir grup ise polis aracına molotofkokteyli ile saldırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime