Eczacıbaşı Dynavit, final için sahaya çıkıyor

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmak için İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımı ile mücadele edecek.
ABONE OL
Abone Ol
Eczacıbaşı Dynavit, final için sahaya çıkıyor
Haberler / Spor
5 Nisan 2023 Çarşamba 07:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı yaşanıyor.

Dünyanın kulüpler bazında en prestijli turnuvasında yarı finale yükselen Eczacıbaşı Dynavit, çeyrek finalde Developres Rzeszow ile karşılaşmış, 3-1 ve 3-2’lik skorlarla galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırmayı başarmıştı.

EBRAR’A KARŞI OYNAYACAKLAR

Temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit, İtalya deplasmanına çıkacak ve milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt’un da formasını giydiği Igor Gorgonzola Novara karşısında rövanş öncesi avantajlı bir skor almaya çalışacak.

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde oynanacak Igor Gorgonzola Novara-Eczacıbaşı Dynavit maçı TSİ 20.00'da Red Bull TV’den şifresiz ve naklen yayınlanacak.

RÖVANŞ İSTANBUL’DA

Eczacıbaşı Dynavit-Igor Gorgonzola Novara eşleşmesindeki ikinci mücadele 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime