Sergio Ramos'ta işlem tamam! Şampiyonluk için teklifi kabul etti...

Galatasaray'a da yazılan Sergio Ramos'un yeni takımı belli oldu. PSG'den kesin olarak ayrılacak olan deneyimli stoper, Al-Hilal'den gelen teklifi kabul etti. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Suudi ekibi, ilk bomba transferini Sergio Ramos ile yapmış oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Sergio Ramos'ta işlem tamam! Şampiyonluk için teklifi kabul etti...
Haberler / Spor
4 Nisan 2023 Salı 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Real Madrid'de geçirdiği harika yılların ardından PSG'nin yolunu tutan Sergio Ramos, Fransa'ya veda ediyor. Adı Galatasaray'la da anılan Sergio Ramos'un yeni adresi netlik kazandı. Deneyimli stoper de 2023-24 sezonunda Suudi Arabistan'da olacak isimler arasına katıldı.

SERGIO RAMOS'UN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Sergio Ramos 2 yıllık PSG serüvenini sonlandırıyor, 37 yaşındaki İspanyol stoper, Al-Hilal'den gelen toplam 60 milyon euroluk teklifi kabul etti. Son dakika pürüzü yaşanmaması durumunda Sergio Ramos yeni sezonda Suudi Arabistan'ın yolunu tutacak.

SERGIO RAMOS İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray iddiaları bir kenara Avrupa'dan da bazı takımlardan teklif alan Sergio Ramos'un tercihi Al-Hilal oldu. Suudi temsilcisi, başarılı savunmacıya yıllık 30 milyon eurodan 2 senelik kontrat sundu. Son dönemde Suudi Arabistan ligi cazibe merkezi haline gelirken, Sergio Ramos da modaya uydu.

39 YAŞINA KADAR AL-HİLAL'DE

Sergio Ramos son dakika pürüzü çıkmaması durumunda 39 yaşına kadar Al-Hilal'de forma giyecek. Bu sezon zirvenin gerisinde kalan Al-Hilal'in gelecek sezon şampiyonluk kadrosu kuracağı ve transferde kesenin ağzını açacağı belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime