Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun bileti kesildi!

Giresunspor beraberliği ile birlikte şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, yıldız oyuncu ile yollarını ayırmayı planlıyor. Fenerbahçe forması ile bir türlü bekleneni veremeyen yıldız oyuncunun bileti kesildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun bileti kesildi!
Haberler / Spor
12 Mayıs 2023 Cuma 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ezeli rakibi Galaatsaray ile olan şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Fenerbahçe, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Hücum anlamında etkisiz kalan Fenerbahçe'de yıldız oyuncunun bileti kesildi.

FENERBAHÇE'DE JOAO PEDRO İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sezon başında Galatasaray ile transfer yarışına giren Fenerbahçe, İtalyan oyuncu Joao Pedro'yu kadrosuna katmıştı. Takıma katıldığından bu yana iki kez ağır sakatlık geçiren yıldız oyuncu, bir türlü bekleneni veremedi. Gelecek sezon için daha net hücum oyuncuları isteyen Fenerbahçe, yıldız oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

ŞAMPİYONLUK İHTİMALİ BİR HAYLİ ZOR

Fenerbahçe'nin deplasmanda Giresunspor ile 1-1 berabere kalması ile birlikte Galatasaray'da Başakşehir'i 1-0 mağlup edince puan farkı 5'e çıktı. Bunun üzerine sarı-lacivertlilerin şampiyonluk ihtimali bir hayli zora girdi.

JOAO PEDRO'NUN İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe forması ile bu sezon 26 resmi maça çıkan İtalyan yıldız, 5 gol atıp 1 de asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime