Fenerbahçe'de Zaha'nın alternatifi hazır

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de Wilfried Zaha transferi için hala somut bir ilerleme kaydedilemedi. Zaha'nın kararını bekleyen sarı-lacivertli yönetim oyuncunun alternatifi olarak Karl Toko Ekambi'yi gündemine aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de Zaha'nın alternatifi hazır
Haberler / Spor
20 Temmuz 2023 Perşembe 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun süredir Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan ve hala bu transfer için bütün imkanlarını kullanan Fenerbahçe, olası olumsuz durumda alternatifi hazırladı.

ZAHA OLMAZSA EKAMBI

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; teknik direktör İsmail Kartal'ın transfer listesinde iki kanat için Zaha ve Karl Toko Ekambi bulunuyordu. Tadic transferinden sonra ise iki oyuncudan birini alınması kararlaştırıldı. Zaha'dan olumsuz haber gelinmesi durumunda Fenerbahçe, Lyon'un 30 yaşındaki Kamerunlu kanat oyuncusunun transferini bitirmeye çalışacak.

Ekambi, geçen sezonu Rennes'te kiralık geçirdi ve 19 maçta 5 gol atıp 2 asist yaptı.

KARL TOKO EKAMBİ KİMDİR?

Karl Toko Ekambi, 14 Eylül 1994 yılında Paris, Fransa'da dünyaya geldi. Kamerun uyruklu olan oyuncu Kamerun Milli Takımı'nda oynuyor. Milli forma ile çıktığı 55 maçta 13 gol attı. Sol kanat ve forvet oynayabilen Ekambi, 1.82 cm boyundadır. Paris FC'de futbol hayatına başlamıştır. Angers, Sochaux, Villarreal, Lyon, Rennes gibi ekiplerde oynayan Ekambi 417 maça çıktı ve 139 gol 45 asist üretti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime