Fenerbahçe'ye Portekiz'den yıldız golcü

Portekiz basınında çıkan haberlerde Fenerbahçe'nin Portekiz liginde forma giyen yıldız golcü ile ilgilendiği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye Portekiz'den yıldız golcü
Haberler / Spor
19 Mayıs 2023 Cuma 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de 34. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Sarı-lacivertliler, ligde ve kupada şampiyonluk mücadelesi verirken bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Portekiz basınında yer alan haberlerde Ryan Kent, Wilfried Zaha ve Dominik Livakovic gibi isimlerle adı geçen sarı-lacivertlilerin, Portekiz devinin yıldız golcüsüyle ilgilendiği iddiaları ortaya atıldı. Ayrıca Jorge Jesus'un gelecek sezon Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağının da net olmadığı ifade edildi.

A Bola'nın haberine göre; Fenerbahçe, Porto'nun yıldız golcüsü Mehdi Taremi ile ilgileniyor. Haberde sarı-lacivertlilerin İranlı futbolcuyla geçtiğimiz sezon da ilgilendiği hatırlatıldı.

Fenerbahçe'nin Taremi için ilk temaslarda bulunduğu ve piyasa değeri 20 milyon Euro olan 30 yaşındaki golcü için 10 milyon Euro'luk bir teklif yapıldığı iddia edildi. İranlı golcü bu sezon çıktığı 48 maçta 26 gol, 13 asistlik bir performans ortaya koydu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime