Jorge Jesus, Arda Güler'e özel olarak tebrik etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, Trabzonspor maçı sırasında tartışma yaşadığı Arda Güler'i karşılaşma sonrasında performansından dolayı özel olarak tebrik ettiği öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Jorge Jesus, Arda Güler'e özel olarak tebrik etti
Haberler / Spor
19 Mayıs 2023 Cuma 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Trabzonspor'u 3-1 yenerek şampiyonluk mücadelesini sürdürdü. Sarı lacivertlilerin genç yeteneği Arda Güler ise başarılı oyunuyla müsabakada alkış alan isimlerden biri oldu.

JORGE JESUS'TAN ARDA GÜLER'E TEBRİK

Genç oyuncunun bu performansının teknik direktör Jorge Jesus'un da dikkatini çektiği, Portekizli çalıştırıcının karşılaşmadan sonra Arda'yı özel olarak tebrik ettiği öğrenildi. Soyunma odasında Arda Güler'e sarılarak yetenekli futbolcuyu kutlayan Jesus, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında da futbolcusundan övgüyle bahsetmişti.

"ARDA BUGÜN EN İYİ OYUNLARINDAN BİRİNİ OYNADI"

Tecrübeli teknik adam, karşılaşma sırasında Arda ile arasındaki tartışmayla ilgili bir soru üzerine "Arda konusu özel bir durum değil. Ben sadece ona taktik ve teknik konularda uyarı yapıyorum. Maçın yoğun duygularını yaşarken dışardan yanlış anlaşılabiliyor. Aramızda özel bir durum olmadı. Normal bir hocanın oyuncusuna yaptığı bir uyarıydı. Bugün oynamış olduğu oyun en iyi oyunlarından biriydi." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime