Galatasaray, Antonio için pazarlık yapıyor

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Michail Antonio'nun transferini görüşmek için Londra'ya gittiği belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray, Antonio için pazarlık yapıyor
Haberler / Spor
5 Temmuz 2023 Çarşamba 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da forvet için adaylardan biri West Ham'ın golcüsü Michail Antonio.

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde sarı-kırmızılı takımın Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un transferi görüşmek için Londra'ya gittiği ve pazarlıkların başladığı kaydedildi.

Haberde, 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan forvetin kulüpten ayrılmak istemesi nedeniyle Galatasaray'a transfer olma ihtimalini güçlendirdiği belirtildi.

West Ham United'a 2015'te 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan deneyimli golcü, kariyeri boyunca 513 maçta süre alırken 123 gol ve 84 asist kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime