Harry ve Meghan, Kral Charles'ın taç giyme törenine katılacak mı? Açıklama geldi!

Kraliçe II. Elizabeth'in ardından İngiltere'nin yeni hükümdarı en büyük oğlu Charles olmuştu. Kral Charles, 6 Mayıs'ta taç giyme törenine hazırlanırken, kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın törene katılıp katılmayacağı merak konusu olmuştu. Konu hakkında resmi açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Harry ve Meghan, Kral Charles'ın taç giyme törenine katılacak mı? Açıklama geldi!
Haberler / Dünya
13 Nisan 2023 Perşembe 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kral Charles ve Kraliçe Camilla, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü üzerine tahta çıkmasından sekiz ay sonra, 6 Mayıs'ta Westminster Abbey'de taç giyecek. Tören ülkenin yerel saatiyle 11.00'de başlayacak ve BBC dahil olmak üzere İngiliz medyası tarafından yayınlanacak.

Kraliyet ailesi üyeleri, yabancı devlet başkanları ve ileri gelenleri, İngiliz siyasi liderleri ve hayır işleriyle tanınan 850 kişi de dahil olmak üzere taç giyme törenine yaklaşık 2 bin konuk davet edildi.

PRENS HARRY TÖRENE KATILACAK MI?

Kraliyet'teki görevlerinden çekilerek daha bağımsız bir hayat yaşamak ve İngiliz medyasından uzaklaşmak için ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Harry ile eşi Meghan Markle’ın törene katılıp katılmayacağı ise merak konusu olmuştu.

BUCKINGHAM SARAYI’NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Eşi Meghan Markle ile birlikte Kaliforniya'da yaşayan Harry'nin durumuna ilişkin Buckingham Sarayı'ndan açıklama yapıldı.

Harry'nin törene katılacağı, ancak eşi Meghan'ın çocuklarıyla Kaliforniya'da kalacağı belirtildi.

Açıklamada, Sussex Düşesi Markle’ın Prens Archie ve Prenses Lilibet ile İngiltere'ye dönmeme kararı aldığı ifade edildi.

Söz konusu açıklama, son dönemde çiftin taç giyme törenine katılıp katılmayacağı konusunda yapılan spekülasyonların ardından geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime