Hindistan bu olayı konuşuyor! Lüks otelde 2 yıl tek kuruş vermeden kaldı

Hindistan, ülkenin en lüks otellerinden Roseate House'da yaklaşık 2 yıl hiç para vermeden kalan Ankuş Dutta isimli adamı konuşuyor. Hindistan basınına göre Dutta, Yeni Delhi'deki lüks otelde tam 603 gün tek kuruş para vermeden kaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Hindistan bu olayı konuşuyor! Lüks otelde 2 yıl tek kuruş vermeden kaldı
Haberler / Dünya
22 Haziran 2023 Perşembe 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hindistan, ülkenin en lüks ve pahalı otellerinden Roseate House'da yaklaşık 2 yıl hiç para vermeden kalan Ankuş Dutta isimli adamı konuşuyor.

Hindistan basınına göre Dutta, Yeni Delhi'deki lüks otelde tam 603 gün tek kuruş para vermeden kaldı ve kimse bunu fark etmedi. Dutta'nın tek gece için rezervasyon yaptırdıktan sonra her türlü konfora sahip odada günlerce kaldığı ve lüks otelin olanaklarından faydalandığı belirtildi.

Indian Express gazetesi, 30 Mayıs 2019'da otele giriş yapan adamın 22 Ocak 2022'de tek kuruş ödemeden otelden ayrıldığını aktardı.

1 MİLYON 700 BİN TL BORCU ÖDEMESİ GEREKİYOR

Yaklaşık 2 yılın sonunda otel yönetimi, adamın hiç para vermediğini fark etti ve polise şikayette bulundu. Dolandırıcılığın hesaplarda yapılan incelemelerde tesadüfen fark edildiği belirtildi.

Adamın oteldeki personellerden bazılarıyla iş birliği yaparak aylarca yakalanmadığı ortaya çıktı. Haberlere göre, diğer müşterilerin hesapları sürekli olarak adama aitmiş gibi gösterildi.

Şimdi Dutta’nın otele 70 bin dolarlık (1 milyon 700 bin TL) borcunu ödemesi gerekiyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime