Jorge Jesus'tan Süper Lig açıklaması: 'Siz söz veriyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor galibiyeti sonrasında oyuncularıyla özel toplantı yaptı. Portekizli çalıştırıcı,Türkiye Kupası ve Süper Lig'de kalan tüm maçları kazanmak istediğini ifade etti.
ABONE OL
Abone Ol
Jorge Jesus'tan Süper Lig açıklaması: 'Siz söz veriyorum'
Haberler / Spor
21 Mayıs 2023 Pazar 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor galibiyeti sonrasında oyuncularıyla özel toplantı yaptı. Portekizli çalıştırıcı, Türkiye Kupası ve Süper Lig'de kalan tüm maçları kazanmak istediğini ifade etti.

Öncelikle Sivasspor'la kupada karşılaşacaklarını hatırlatan Jesus, oyunculara şu sözleri sarf etti: "Deplasmanda avantajlı sayılacak bir sonuç aldık. Evimizde de kazanmak için sahaya çıkacağız."

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Süper Lig'de de iddialarının devam ettiğini belirten Jesus, son ana kadar takibe devam edeceklerini ifade etti. Gelecek hafta Antalyaspor'la karşılaşacak sarı-lacivertli ekibin hocası, hataya tahammülün kalmadığını vurguladı.

Galatasaray'ın daha avantajlı olduğunu belirten Jesus, şu ifadeleri kullandı: "Fakat biz elimizden geleni yapmak zorundayız. Antalyaspor ve G.Saray'ı yenerek sezonu 83 puanla bitireceğiz. Rakibimizden de kayıp bekleyeceğiz. Sizlere güveniyorum, lige galibiyetlerle nokta koyacağız." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime