Mert Müldür'ün transferi bitti, geliş tarihi netleşti

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe, uzun süredir Mert Müldür'ü gündemine almıştı. Mert Müldür'ün kulübü Sassuolo ile bonservis konusunda uzun süredir anlaşamayan Fenerbahçe için İtalyan kulübünden iyi bir haber geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Mert Müldür'ün transferi bitti, geliş tarihi netleşti
Haberler / Spor
20 Temmuz 2023 Perşembe 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer döneminin en hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, Mert Müldür'ü renklerine bağlamak için yoğun mesai harcıyor. Sarı-lacivertli kulüp yabancı sınırının 8+3 olacak şeklinde açıklanmasının ardından bu transferi bir an önce bitirmek istiyor.

SASSUOLO İLE 1 YILLIK KONTRATI KALDI

Milli oyuncunun İtalyan kulübü ile kontratının son yılına girmiş olmasının Fenerbahçe'ye bu transferde kolaylık sağlaması bekleniyor. Kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Mert Müldür için İtalyan kulübü, Fenerbahçe'den gelen teklife sıcak bakıyor.

MERT MÜLDÜR GELMEK İSTİYOR

Başarılı sağ bek Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin bu yaz yaptığı transferler ve UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olması milli oyuncunun bu transfere sıcak bakmasını sağlayan etkenler arasında yer alıyor.

GÜNCEL DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Milli oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro seviyelerinde gösteriliyor.

SASSUOLO 5 MİLYON EURO FENERBAHÇE 3+1 MİLYON EUROYA BİTİRDİ

Sassuolo, Mert Müldür için Fenerbahçe'den 5 milyon Euro talep etti. Sarı-lacivertli yönetim İtalyan kulübünün bu teklifini kabul etmedi. Fenerbahçe milli oyuncu için 3 milyon Euro net transfer bedeline ek olarak Süper Lig'de şampiyon olduğu takdirde 1 milyon Euro da bonus ekleyerek teklifini sundu. Bu rakamı ilk başta kabul etmeyen Sassuolo yönetimi Mert Müldür'ün takımdan ayrılmak istemesi ve kontratının son yılına girmesinden dolayı bu teklifi kabul etti.

HAFTA SONU GELMESİ BEKLENİYOR

Mert Müldür'ün bir aksilik çıkmaz ise hafta sonu İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Mert Müldür, sağlık kontrollerinden geçtiği takdirde Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli oyuncu Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon Euro civarında bir maaş alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime