Moskova'da kritik 4'lü Suriye toplantısı

Rusya, Türkiye, Suriye ve İran heyetleri Moskova'da bir araya geliyor. Dışişleri bakan yardımcıları Moskova'da, Rus Dışişleri Bakan Yardımcısı Bogdanov ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Moskova'da kritik 4'lü Suriye toplantısı
Haberler / Dünya
4 Nisan 2023 Salı 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye ile Suriye ilişkileri normalleşecek mi? Bu yönde daha önce ertelenen Türkiye, Rusya, İran ve Suriye 4’lü zirvesi, Moskova'da dışişleri bakan yardımcıları düzeyinde gerçekleşiyor. 4’lü zirve öncesi ülkelerin dışişleri bakan yardımcıları Moskova'da Rusya Dışişleri Bakanlığı binasında, Rus Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Türkiye, Rusya, Suriye ve İran'ın katılacağı bakan yardımcısı düzeyindeki dörtlü toplantının Moskova'da yapılacağını doğrulamıştı. Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un 6-7 Nisan'da yapacağı ziyarette de ikili ilişkilerin farklı boyutlarını görüşme imkanı bulacaklarını söylemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime