Putin'in yakınındaki isim Volodin'den, Batı'ya tehdit açıklaması

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma'nın sözcüsü Vyacheslav Volodin, ABD ve NATO'nun Ukrayna'ya verdiği desteğin dünyayı "korkunç bir savaşa" sürüklediği konusunda uyardı.
ABONE OL
Abone Ol
Putin'in yakınındaki isim Volodin'den, Batı'ya tehdit açıklaması
Haberler / Dünya
22 Ocak 2023 Pazar 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Vladimir Putin'in yakın müttefiki olan Vyacheslav Volodin, yaptığı açıklamada, Kiev'e Rusya'nın topraklarını tehdit eden silahların teslim edilmesinin küresel bir felakete yol açacağını ve kitle imha silahlarının kullanılmasına karşı argümanları boşa çıkaracağını söyledi.

MİSİLLEME TEHDİDİ

Volodin, Telegram mesajlaşma uygulamasından şu açıklamaları yaptı:

"Washington ve NATO ülkeleri, Ukrayna'ya, sivilleri vurmak ve tehdit ettikleri gibi, topraklarımızı ele geçirmeye çalışmak için kullanılacak silahlar sağlarsa, bu daha güçlü silahlar kullanılarak misillemeye başvurmamıza yol açacaktır."

"Nükleer güçlerin daha önce kitle imha silahları kullanmadığına dair iddialar savunulamaz. Çünkü bu devletler, vatandaşlarının güvenliğini ve ülkelerinin toprak bütünlüğünü tehdit eden bir durumla karşı karşıya kalmadı."

PUTİN İLE ÇOK YAKIN

Volodin'in yorumları, Rusya'nın eski başbakanı ve cumhurbaşkanı Dmitry Medvedev'in geçen hafta yaptığı benzer içerikteki açıklamanın ardından geldi. 58 yaşındaki Volodin, daha önce cumhurbaşkanlığı yönetiminde üst düzey görev üstlenmişti. 2016'dan beri alt meclis olan Duma'nın sözcüsü. Putin'in Güvenlik Konseyi'nin bir üyesi olarak, başkana düzenli erişimi var.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime