Sevilla kalecisi Dmitrovic’e saldıran taraftara görülmemiş ceza!

Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven, Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic'e saldıran taraftara verilen cezayla ilgili açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Sevilla kalecisi Dmitrovic’e saldıran taraftara görülmemiş ceza!
Haberler / Spor
21 Mart 2023 Salı 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic, geçtiğimiz ay Avrupa Ligi’nde oynanan PSV Eindhoven maçında Hollandalı bir taraftarın saldırısına uğramıştı.

Eindhoven’daki maçta, sahaya atlayan bir taraftar Dmitrovic’e saldırmış ve Sırp kaleci kendisini koruyarak taraftarı etkisiz hale getirmişti.

3 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Dmitrovic’in yüzüne attığı yumrukla yere düşen 20 yaşındaki saldırgan, Doğu Brabant Bölge Mahkemesi tarafından 1 ay ertelenmiş olmak üzere üç ay hapis cezasına çarptırıldı.

40 YIL STADYUMA GİRİŞ YASAĞI VERİLDİ

PSV Eindhoven, Phillips Stadyumu’nda yaşanan olayda Dmitrovic’e saldıran taraftara verilen cezayı açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, söz konusu saldırgana 40 yıl stadyuma giriş yasağı getirildiği ve kulübün uğradığı zararın tazmini için işlem başlatıldığı duyuruldu. Ayrıca, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınan kararla 2 yıl boyunca Phillips Stadı çevresinde de dolaşamayacak.

Yürütülen soruşturma neticesinde, saldırganın 2026 yılına kadar stadyumlara giriş yasağı olduğu, ancak PSV-Sevilla maçına bir arkadaşı tarafından aldığı bilet sayesinde girdiği ortaya çıkmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime