PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amin de... Beddua yeni değil ki?
Talat Atilla
YAZARLAR
23 Aralık 2013 Pazartesi

Amin de... Beddua yeni değil ki?

9 Aralık 2013 tarihinde, bu sütunda, "Cemaat, Başbakan'a 3 gün beddua etti" başlıklı yazıyı kaleme aldığımda, yazılarımdaki özeni bilen dostlardan bile, en hafifi, "Yok böyle bir şey." sitemleri almıştım. (İlgili link için TIKLAYIN... )

Tarih, 21 Aralık 2013.

Yazdıklarım, 2 hafta bile geçmeden en üst düzeyde belgelendi.

Fethullah Gülen, tüm dünyanın gözleri önünde, Başbakan'a beddua etti.

Gülen'in beddua ettiği kaseti defalarca dinledim.

Doğrusu, içeriğine diyecek bir şey yok.

Mealen, "Suç sizde ise, Allah sizin; suç bizdeyse, Allah bizim belamızı versin." diyordu.

Ne oraya, ne buraya;

Direkt Allah'a bağlı sıradan bir insan olarak diyorum ki;

AMİN...

Buraya kadar tamam da;

Irak'ta, yüz binlerce kadını, kocasının gözleri önünde kirleten çakallar ordusuna, Mavi Marmara'da silahsız Müslümanları öldüren çetelere, ekranlardan, bir kez bile beddua etmiş olsaydınız, bugün ettiğiniz bedduaya peygamberimiz bile , "AMİN" diyebilirdi.

Diyelim ki, beddua ettiğiniz Müslümanlar tepeden tırnağa suçlu.

Olsa, olsa; en fazla günahkâr olurlar.

Ya Müslüman'ı, petrol için öldüren gayri Müslüman'ın zulmüne sessiz kalanlar?

Onlar; helak olmaya aday değil midir hocam?

Kasetler çıkmadan önce, "Son uyarı" diye yazan, hükümet yetkilileriyle özel görüşmelerde, "Şunları yapmazsanız, bu kasetler yayınlanacak" diyen cemaat unsurları için de bedduanız geçerli mi?

Bu tehdit ve şantajları yapanlar kimlere bağlı?

Bunlar hayalet ise, yaptıkları niye somut?

Hadi hayalet diyelim;

Bu hayaletleri, size yakın olduğu bilinen mecralar neden ete kemiğe büründürüyor?

Hükümet, şayet varsa hırsızını, cemaat, şantaj çetesini temizlemeden karanlıklar aydınlığa çıkar mı?

Bana göre ölçü şudur;

Bir kavga, tarafların dışında herkese güç veriyorsa, orada münafıkların parmak izleri vardır.

 

 

Yiğiner: Mal varlığım babamdan kalan kadar değil!

1 aydır, ANKESOB ve Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’e, bu köşeden, “Bağış yapan minibüs hatlarını işlek yerlere taşıyarak, diğer minibüs sahiplerine haksızlık yapıyor. Ankaragücü’ne yapılan bağışlar ne kadar, nerelere harcandı ve mal varlığı nedir?” sorularını yönelttim.

Ortalık hükümet-cemaat kavgasından yanarken, ilginç bir zamanlama ile Yiğiner aradı. Doğrusu zeki bir adam!

Zaman zaman karşılıklı gergin geçen görüşmede Yiğiner, özetle, “En çok gol yiyen Ankaragücü’nü, en çok gol atan takımlardan birisi haline getirdik. Kulübün, 90 milyona yakın borcu vardı. 6 milyon borç, 2 milyon civarında bağış topladık. Şu anda 2 müfettiş var. İsterse, 2 müfettiş, 2 savcı daha gelsin. Minibüsçüler Odası Başkanı talepte bulundu ve hiç kimseye baskı yapmadan bağış topladık.” yanıtlarını verdi.

BİR: Yiğiner geldikten sonra Ankaragücü’nün eskiye oranla biraz daha toparlandığı doğrudur. Ankara’da yaşayan bir gazeteci olarak, Ankaralı iş adamlarının, beklentisiz olarak Ankaragücü’ne daha çok bağış yapmasını öneririm.

İKİ: Bana, “Savcı mısınız Talat Bey?” diyen Yiğiner’e, hakkındaki iddia sahiplerini sorduğumda, “Gelsinler karşımda konuşsunlar” dedi.

Bu sözlere yüklenen anlam, “Sıkıysa, karşımda konuşsunlar!” demektir.

Ankara esnafının başkanı, Savcı mı ki, iddia sahipleri tespih gibi karşısına dizilip hesap versinler?

ÜÇ: Gazeteci Savcı değildir ama kamuoyu adına tanıklık yapan bir soruşturmacıdır. Yiğiner’e, “Mal varlığınız nedir?” dedim.

Bana, “Babamdan kalan kadar değil!” yanıtını verdi.

İyi de Sayın Yiğiner; Kamuoyu babanızdan ne zaman, ne kadar mal kaldığını bilmiyor ki?

 

 

*Bu yazı Talat Atilla’nın Güneş Gazetesi’ndeki köşesinden alınmıştır…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 TOTEM
 24 Aralık 2013 Salı 17:54
14.48 ile 14.54 arası yorumlar bir bütündür ilk ikisi giriş yapılamadığından misafir olarak çıktı.Şimdi okuyun ve eğer yan ılıyorsam,haksızsam istediğiniz kadar eksi verip saldırın ama elinizi vicdanınıza koyun öyle davranın.Sevgiler.
 Misafir
 24 Aralık 2013 Salı 17:19
vay be.. görüyo musun Mehmet Yiğiner'i
 TOTEM
 24 Aralık 2013 Salı 14:57
Gülen de bu büyük operasyonda tetikçi olarak kullanılıyor kimbilir ne vaadler yada rüşvetlerle! asıl büyük rüşvet çarkı emperyal çete ile Gülen arasında dönüyor bence. Şimdi arkadaşlar hepimiz parmakla gösterilen yere değilde olayın aslına bakalım ve o zaman herşeyi daha iyi görebileceğiz. Bu operasyonda İran ,altın ve 81 milyar dolar var çevresine serpiştirilmiş bakan oğulları,rıza ve iran ayağındaki adam var ama asıl hedef Halkbankası ve bu 81 milyar dolar lütfen bunu görün.
 TOTEM
 24 Aralık 2013 Salı 14:54
Para sayma makineleri kutular ve büyük yolsuzluk rüşvet operasyonu nidaları arasında asıl hedefi ve gerçeği gözden kaçırıyoruz buna destek veren ne? bir kesimin Hükümete duyduğu hınç! Peki soruyorum size Hükumet bu ticareti yapmasaydı yani ambargoyu arkasından doılaşmasaydı ne olacaktı? bu 81 milyar dolar türkiyenin yerine İngiltere ve Amerikanın kasasına gidecekti.Şimdi bunun intikamı alınıp durum tersine çevrilmek isteniyor ve bizlerde bu isteğe tüm gücümüzle destek veriyoruz. Cemaat ve-
 Misafir
 24 Aralık 2013 Salı 14:51
yörüngede dolaşıyor yani asıl konu Türkiye ve İran arasında Ambargoyu delen bir ticaret hacmi işte gözümüzden kaçan ve aslında operasyonun asıl hedefi olan konu bu! bu gözlerden sürekli kaçırılmaya çalışılıyor.asıl rahatsızlık bu asıl hedef bu büyük ticareti önlemek yada başka eller ile yürütülmesini sağlamak!bu para ve altın takası belli adamlar üzerinden yürütülmüş ve görünüyor ki belli komisyonlar karşılığında belkide bu aracılar içerisinde bakan çocukları da var bilemiyorum ancak bizler-
 Misafir
 24 Aralık 2013 Salı 14:48
Büyük yolsuzluk! Asrın yolsuzluğu! bu başlıkların altında toz duman içinde bir gözümüze sokulanlar var birde gözlerden kaçanlar. gözümüze sokulanlar para sayma makinesi,kutuda paralar yatak üstünde paralar bakan çocukları peki ya gözden kaçanlar,Mesela ben bilmiyordum İran ile belkide ambargonun etrafı dolaşılarak 81 milyar dolar ticaret yapılmış bu ülkeye 81 milyar dolar para girmiş operasyonun temeli ise bu ticaretin üzerine kurulmuş baş aktör iran asıllı azeri iş adamı yani tüm konu bu-
 Misafir
 24 Aralık 2013 Salı 12:32
Gülay/Ergenekon ve balyozda ne diyorduk;kumpas var.Devleti AB-D-İsrail maşası çeteler çökertiyor.Bunu ispastlayan o kadar delil çıktı ki ortalığa.Yandaş basın yazmadı bile.İddianameler lime lime çürütüldü.Yargı hiç duymadı bile.İlerisinden demokrasiniz vardı.ŞimdiAkdoğan ne diyor özetle;TSK yıda cemaat çökertti.Cemmat ABD patentli.Şimdide ABD adına iş görüyor.ABD ye söz verdiklerini yapmadı RTE.Sözü verirken düşünecekti.Girersinde bu şebekelere.istediğinde çıkamazsın.Bildiğimiz mafyöz ilişkiler.
 Misafir
 24 Aralık 2013 Salı 11:59
Gülay/totem söz biteli çok oldu.Değerli başımızın bakanının baş danışmanı Akdoğan söylenecek olanı geçte olsa itiraf etmiş.Neden itiraf?Cemaat o kumpası tek başına kurmadı.AKP sivil iktidar sivil darbe yaptı.Cemaatle al gülüm ver gülümdüler.Muammerde para çıkmadı demiyor.Oğlununmuş.7 kasa mı?Oğlu cimriymiş.Anlayabilenler ben gibi anlayamayanlara anlatsın bunlar ne demek??
 Misafir
 23 Aralık 2013 Pazartesi 23:23
Gülay kardeşim yorumuna cevap yazmıştım ve bu yorumda sana bazı konularda hak verip zeytin dalı uzatmıştım ama sanırım editör seninle aramızın düzelmesini istememiş:) editör kardeşim şu yorumlarımı keyfi olarak çöpe atma fantazinizden birtürlü vazgeçemediniz gitti.Sevgiler..
 Misafir
 23 Aralık 2013 Pazartesi 17:34
Sayın ATİLLA ,DÜN ve bugünün tek farkı:DÜN devletin ali menfaatleri denip derin cinayetler işlenirdi yolsuzluklar yapılırdı.Bugün de ortaya çıkan HIRSIZLIKLAR ABD oyunu İSRAİL oyunu söylemleriyle kapapatılmak istendiği gibi dün YAŞ kararları vardı bugün POLİSE YARGIYA operasyon.SİZCE NE DEĞİŞTİ...BİRAZ yol baraj yapınca ÇALMAK HAK MI OLUYOR MUTAYA EVET HUMUS caiz ..NE ALA Müslümanlık...HER YOL mübah...bu MÜSLÜMANLIKDA DEĞİL ETİK DE DEĞİL...DÜNYAYI GÜLDÜRÜYORUZ..
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime