PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Canlı yayında katliam!
Talat Atilla
YAZARLAR
15 Temmuz 2014 Salı

Canlı yayında katliam!

İsrail’in Filistin’de yaptığı katliamı dünya seyrediyor.
8 milyonluk İsrail, 1,5 milyarlık Müslüman alemini adeta esir aldı.
Bizler, asla başka bir dine husumet beslemedik.
Bunu, çocuklarımızın ismini Musa koyarak, İsa koyarak da kanıtladık, bize sığınan başka dine mensup kardeşlerimizi kanatlarımızın altına alarak da ispatladık.
Her gün dünya basınına düşen, ayakları kopmuş, kafasının yarısı bombayla imha edilmiş çocukların fotoğrafları bizi insanlığımızdan utandırdı ama İsrail’in halen kılı kımıldamıyor.
Ya İslam Ülkeleri?
Ne yazık ki, İslam ülkeleri liderlerinin çoğu kişisel saadetini kurmakla meşguller.
Uçağının tuvaleti altından mı olsun, yüz milyonluk tekneleri kaç katlı olsun tartışmalarından vakit bulamayacak kadar dünya sevgisiyle haşır neşirler.
Ya İslam alimleri?
Bin yıldır, “İğne yaptırsam orucum gider mi, banyo yapsam orucum sakatlanır mı” diyen bizlere, bıkmadan yanıt veren alimler, nedense, İsrail’in katliamlarında sessizliğe gömüldüler.
Ya bizler?
Yani, sıradan insanlar…
Sakız çiğnemenin orucumuzu sakat edeceğinden endişe ederken, katliamı seyretmenin ne kadar günah olduğunu aklımıza bile getirmedik!
 “Bir insanın ölümü tüm kainatın ölümü gibidir, bir insanın yaşatılması tüm kainatın yaşatılması gibidir” sözünü hiç içselleştirmemişiz.
Ne kadar da sahtekarmışız.
Beyin konforumuzun bozulacağına, ahlakımızın bozulmasına fena alışmışız.
İşte İsrail’in cesareti de, İslam ülkelerinin bu zaaflarını iyi bilmesinden kaynaklanıyor.
 
 
Antep Valisi Ata’ya!
Geçmişte bir çok gazetede çalışmış başarılı meslektaşımız Zerrin Erdoğan kariyerine memur olarak devam kararı aldı. Şu anda da Nizip Verem Savaş Dispanseri’nde çalışıyor.
Görev yaptığı dönemde, bir çok karanlık olayı aydınlatan gazeteci Erdoğan, Gaziantep’te akıl almaz bir mobbing uygulamasına maruz kalıyor.
Adeta karanlık bir el, Zerrin Erdoğan’ı sıkıntıya sokmak için uğraşıyor.
Erdoğan, felçli annesine bakarak hayata tutunmaya çalışan bir hanımefendi.
Dispanserde saltanat kurarak, bir bayana akıl almaz işkenceler yapanlara sessiz kalmamız mümkün değil.
Konuyu, Gaziantep’in başarılı Valisi Erdal Ata’ya havale ediyorum.
Umuyorum eski meslektaşımıza sahip çıkacaktır.
 

*Bu yazı Talat Atilla'nın Güneş Gazetesi'ndeki köşesinden alınmıştır...
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 17 Temmuz 2014 Perşembe 18:17
Yorumcu coşmuş. Filistin'de olanlar Türkiye'de olanları temizliyor...Zaten bir yazarımızın standart bir cevabı vardır AKP eleştirilerine; CHP daha çok yedi CHP daha çok zulmetti....O zaman RIZA gösterin her kutuya....Ne güzel mantık ne güzel İLKE:-) Kumpasss yedik a dosssstlarrrr a dostlaaar...
 Misafir
 17 Temmuz 2014 Perşembe 18:13
Frontal Hanım: Kürecik nereye bağlı? Gemi var gemicik var.İhraç mallar var İsrael'e....Görüntü ve realite Oyun ve gerçek...
 Misafir
 17 Temmuz 2014 Perşembe 18:07
Malatya "Kürecik" tesislerinden Nalan Hanım tüm Filistin dertlisi dostlara!!!! armağan ediyor bu şarkıyı: Madalyonun Gerçek Yüzü....Ardından bir şarkı daha gelecek : Gemilerde talim var...
 FRONTAL
 17 Temmuz 2014 Perşembe 00:49
Biber gazına ORANTISIZ GÜÇ DİYENLER, İsrail 6 günde tam 400 ton bomba yağdırdı Filistinlilerin üzerine, yasak olan yangın bombalarını kullanıyorlar neredesiniz? Avrupa medyası, Almanya, İngiltere, ABD nerede? CNN, BBC, RUTERS NERDE? dUYARLI SANATÇILAR, TİYATROCULAR, ÜNLÜLER, HALK TV ULUSAL KANAL, SÖZCÜ DOĞAN MEDYASI NERDE? bİBER GAZI İÇİN KAYGILIYIZ DİYENLER NERDE? ALLAH yeryüzündeki mazlumlara zulüm eden, çoçukları anaları katleden tüm zalimleri kahruperişan etsin inşallah!!
 FRONTAL
 17 Temmuz 2014 Perşembe 00:40
Sayın Atilla, öncelikle bu zulme sessiz kalmayıp tepkinizi YANSITAN bu yazıyı yazdığınız için size teşekkür ederim. DUAYEN GEÇİNEN YAZARLAR A BAKILIRSA BU TERÖRDEN, ZULUMDEN HABERSİZLER Kİ! 3maymunu oynayıp siyaset yapma peşindeler. Tek dertleri sayın Erdoğanı devirmek. Dediğiniz gibi 8 milyon nufuslu israil,1.5 milyar nüfüslu islam alemini esir aldı. Berkin elvan çoçuktu üzerinden prim yapanlar, şimdi Filistin de, Gazzede binlerce Berkin ölüyor neredesiniz? Taksimde polisin kullandığı-
 Misafir
 17 Temmuz 2014 Perşembe 00:23
12:46, sen önce İslam ümmeti arasında sünni ve şii diye çıkartılan o aşşağılık ayrılığın kimler tarafından ne zaman ve hangi aşşağılık çıkarlar uğruna çıkartıldığını, hangi aşşağılık yaratıkların kargılarına Kur'an'ın sayfalarını geçirip kimleri katlettiğini öğren sonra gel bana SİVASLI olduğunu yuttur. Senin tayfanın yaptığı ilk katliam değil, senin gibiler varken sonuncu katliam olmayacak. Hepsi de PARA ve GÜÇ için, göremeyenlere yazıklar olsun.
 Misafir
 17 Temmuz 2014 Perşembe 00:01
sayın yazar ilk önce kendi ülkene dönüp bir bak madımak otelinde kaç kişi cayır cayır yandı o vicdansız Allahsız kafirlere ne oldu koca bir hiç.şimdi tutmuş filistinden söz ediyorsunuz.o otelde yananlar sizin insanınız değildi dimi Atilla bey.
 Misafir
 17 Temmuz 2014 Perşembe 00:01
sayın yazar ilk önce kendi ülkene dönüp bir bak madımak otelinde kaç kişi cayır cayır yandı o vicdansız Allahsız kafirlere ne oldu koca bir hiç.şimdi tutmuş filistinden söz ediyorsunuz.o otelde yananlar sizin insanınız değildi dimi Atilla bey.
 Misafir
 16 Temmuz 2014 Çarşamba 12:46
Ben de sivasliyim,peki sen vaktiyle isbirlikcilik yapip bunlara sebep olan aziz nesini lanetledinmi? (Umuyorum layik oldugi yerdedir) ben sunniyim ama sirtimi donecegim dostlarimin cogu alevi, ayni sekilde tersi.sen.2 gun sonraki basbaglari ne kadar aniyor yaniyorsun peki? Sizin bu mantiginizi anlamiyorum.madimak yandi diye filistine yanmayalimmi? Ilgi alani degil demekki yazarimizin napsin.:)
 Misafir
 16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:16
Filistin için göstediğiniz duyarlığı, MADIMAK OTELİnde yakılan kendi insanımıza da göstermeyi düşünüyormusunuz sayın yazar? Uzunca zamandır okurunuzum, hatırlayamadım da. Varsa tarih veya link vererek beni mahcup edin.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime