PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İŞTE, BU AHVAL VE ŞERİAT İÇİNDE DAHİ, VAZİFEN, TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ KURTARMAKTIR!
Haktan Kerem Ural
YAZARLAR
19 Ağustos 2024 Pazartesi

İŞTE, BU AHVAL VE ŞERİAT İÇİNDE DAHİ, VAZİFEN, TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ KURTARMAKTIR!

Milletin meclisi müteahhit, dolandırıcı, terör uzantısı, Şeriatçı, doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyen, zır cahil insanlarla dolu maalesef. Kent uzlaşısı yaptınız ya! İzmir'e bir bakın bakalım uzlaşma iyi olmuş mu? ‘Ateşin Çocukları’ diye bir grubun üstlendiği söyleniyor yangınları. Bir bakın bakalım kim bu “Ateşin Çocukları”! İçişleri Bakanını eleştirmekle olmaz bu işler sadece. Bakanı eleştirecekseniz, kayıp Suriyeli 700 bin küsür insan üzerinden eleştirin, uyuşturucuyla mücadelede eleştirin! Son dönemde olan başı bozuk saldırılar üzerinden eleştirin! Kadın cinayetleri üzerinden eleştirin! Belediyelerde mama verdiğiniz PKK/DHKP-C militanlarını oraya İçişleri Bakanı yerleştirmedi! Siz dönüp ‘Kent Uzlaşısı’ yani (Terörü Belediyelere Sokma Politikasını) bir gözden geçirin derim! Siz değil miydiniz 'Demirtaş'a selam gönderen? Şimdi sizin şu "Apo’nun heykelini dikeceğiz" diyen masuma bir sorun bakalım bu işin suçlusu kim? "Devlet katil değil seri katil" diyenle birlikte pozlar verdiğiniz, hani şu balya balya paraların ortada gezdiği vakitlerde Özgür Özel'in "O süreci doğrudan yöneten kişiydi" dediği, ismini ağzıma almaktan tiksindiğim terör uzantısına bir sorun bakalım o biliyordur belki! Ya da "Bu devleti yıkıp yeniden kurmak lazım" diyen bir hain daha var. Ona da sorabilirsiniz o da biliyordur! Siz Gazi Mustafa Kemal’in adını ağzınızdan düşürmeyen ama onun kurduğu cumhuriyeti yıkmak için fırsat kollayan it sürülerine selam gönderdiniz!

Cumhuriyetin belediyelerini ‘Kent Uzlaşısı’ diyerek peşkeş çektiniz! Seçim dönemi HDP’li Sırrı Süreyya verdiği sözleri kamuoyuna açıklasın diye cumhuriyetin kurucu partisinin genel başkanına kafasına göre ültimatom verdi! Ama bu kadar rezillik olmaz be kardeşim, vallahi pes! Muhalefet etmeyi bilmeyen sözde 'Çözüm Süreci'nin (Çözülme Süreci) aynısını belediyeler üzerinde deneyip bu milletin gerçek milletperverlerinin oylarının yanına terör oylarını iliştirdiniz. Hakkımızı helal etmiyoruz kardeşim. Ne zaman teröre ve uzantılarına karşı dik bir duruş gösterirsiniz, o zaman oy alırsınız. Eğer yapmazsanız şehit cenazelerinde yumruk da yersiniz hain diye de yaftalanırsınız. Velhasılı hükümetin ve iktidarın alması gereken ortak 4 tane nasihat vardır: “Vatan mutlaka selamet bulacak, millet mutlaka mutlu olacaktır.

Çünkü kendi selametini, kendi saadetini memleketin ve milletin saadeti ve selameti için feda edebilen vatan evlatları çoktur.” diyen Mustafa Kemal Atatürk, "Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok." diyen şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu, “İstanbul’da edindiğim yerleri, ecnebilere satanlar Allah’ın gazabına uğrasınlar.” diyen Fatih Sultan Mehmet Han, “ Ne Kürdistan'ı ulan!” diyen Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş. Bu dört söz milletin meclisinde koltuk dolduran her vatandaşın kafasının içine perçinlenmelidir! Yani fırıldaklığı kesin, milletin saadeti ve selameti için vatan evladı olmaya gayret gösterin, memleketi Araplara, belediyeleri teröristlere peşkeş çekmeyin, mecliste Kürdistan naraları atanlara gerekli cevabı bir zahmet verin artık !

Saygılar…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime