PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İçlerine Hitler’ in ruhu kaçmış!
Talat Atilla
YAZARLAR
17 Ekim 2014 Cuma

İçlerine Hitler’ in ruhu kaçmış!

HDP ve PKK, devletin yürüttüğü çözüm sürecini bloke etmek için her fırsatı değerlendiriyor.
Kandilin, “Barışa Öcalan, savaşa biz karar veririz.” sözleri, çözüm sürecine nasıl baktıklarını ve siyaseten dayandıkları asıl unsurun silah olduğu tezini yeterince ele veriyor.
PKK ve siyasi unsurları, siyasetin silahla yapılacağı yanılgısından halen vazgeçmedi.
PKK, Kürt vatandaşlarımızın üzerindeki etkisi zayıfladıkça, saldırganlığını arttırıyor.
PKK’nın bir bölümünün, Öcalan’ın varlığına açıktan itiraz edemese de, karşı olduğu anlaşılıyor.
Başka bir teoriye göre de, Öcalan ve PKK arasında rol paylaşımı var.
40’a yakın vatandaşımızın öldürüldüğü son saldırılar gösterdi ki, HDP siyaset dinamiklerinin dışına taşma alışkanlığını terk etmiyor.
Silahı, çözümün bir enstrümanı olarak elinde tutmaya devam ediyor.
Tekrarlamakta fayda var;
Son 10 senede Kürt vatandaşlarımıza verilen haklar, Cumhuriyet tarihi boyunca verilmediği halde, PKK unsurları, devletin bu muazzam katkılarını yok sayma siyasetini tercih ediyor.
Peki, Kürt vatandaşlarımızın ezici bir çoğunluğu bu fotoğrafı görmüyor mu?
Kimsenin şüphesi olmasın;
Görüyor.
Görmekle de kalmıyor, sessiz de olsa PKK kalkışmasının bir parçası olmamak için direniyor.
Demirtaş’ın isyan çağrısına, PKK’nın kadrolu isimlerinin dışında kimsenin katılmaması, bunun kanıtıdır.
Şu çıplak gerçeği hatırlatmakta fayda var;
PKK’nın kısmen de olsa diri kalmasının en büyük nedeni, kendisini entelektüel olarak tanımlayan bazı etkin sol çevrelerin PKK’ya verdiği açık destektir.
Özellikle basın dünyasının direk ve endirekt verdiği destek, PKK’ya hayat öpücüğü olmaya devam ediyor.
Sol’un küçük bir bölümü dışında, PKK terörü adeta meşrulaştırılıyor.
Bu çevrelerden, PKK tarafından şehit edilen emniyet mensuplarımız ve Kürt vatandaşlarımıza yönelik tek bir baş sağlığı dileğinin bile gelmemesi, niyetlerini açık ediyor.
Berkin Elvan evladımız için yürüyen sözde demokratların, PKK’nın 6. kattan attıktan sonra üzerinden araba geçilerek katlettiği Hasan Gökgöz için ağızlarını açmamaları, Hitler’e mahsus bir ruhtur.
Şeytan çıkarma seansları bile o ruhu çıkaramaz!
 

*Bu yazı Talat Atilla'nın Güneş gazetesindeki köşesinden alınmıştır...
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 19 Ekim 2014 Pazar 14:05
eh zaten oslo'da chp hükümeti görüştüydü , haburda davulla zurnayla terörist karşılanırken de mhp iktidardaydı. eşkıya başına sayın , şehitlere kelle diyen de nesrin topkapıydı. sahi siz de gazeteciydiniz :))
 Misafir
 18 Ekim 2014 Cumartesi 19:32
Totem can üzülme senin yazacaklarının tamamı mahkemece söylendi ve 17 Aralık ve 59 sanık ve haliyle 4 Bakan aklandı...Sonuçta sen de bunları söyleyecektin..Böyük, Yeni darbe yasalı ve de ekonomik gonforlu TÖRKAY...APO ile barış gelecek SERHİLDANı PKKK HDP yapmadı...37 ölüm olsa da işler rayında:-)2024 AKP iktidarda Kutular çok güzel.Bunlar ülkeme özel...BURADA ekser avam, avama kek gider...
 Misafir
 18 Ekim 2014 Cumartesi 16:42
yandaşyalaka olsun da isterse meczub olsun, hepsine eyvallah(!). Muhalifsen yaasssaahhh. Elbette bu saltanat da bir gün sona erecek. Bugün zulmedenlere de ADALET gerekecek elbet, eğer bir zerresini bırakırlarsa.
 Misafir
 18 Ekim 2014 Cumartesi 04:39
Ayakkabı kutularında para biriktirmek yasak değilmiş, takipsizlik kararı çıkartan savcı paraları geri verdi. "Cennette yerim yok diye üzülme, verebileceğin rüşvetten haber ver", ne kadar da doğruymuş. Bunlardan bahsedilmeyişi şaşırtmıyor, bahsedenlerin susturulmasına şaşırıyorum. Hani demokrasilerde insanlar terör propagandası dışında konuşma ve yazma özgürlüğüne sahipti ya? Yoksa bizdeki ileri demokraside ona da mı yasak geldi?
 Misafir
 18 Ekim 2014 Cumartesi 00:19
vay cahil negihan vay ama üzüm üzüme baka baka kararır.evine hırsız girse paralel yapı diyeceksin.
 Misafir
 18 Ekim 2014 Cumartesi 00:18
Talat bey Talat bey lütfen yani gene solu sağı karıştırmayın.çözüm süreci değil tavizler süreci.demek kürt kardeşleriniz pkk dan elini çekiyor.güldermeyin beni yaa.başsağlığı dilerler veya dilemezler size neee.siz diledinizmi tamam.iyi.sizin yazılarınız çok gıçık artık bu sayfaya girmiycem zaten burada sevdiğim bir yazar için giriyordum.sinirime dokunuyor yazılarınız.
 TOTEM
 17 Ekim 2014 Cuma 21:48
Aslında son birkaç makalesini okudum sayın Atilla nın buradan değil Güneş gazetesinden zira Yıllardır yorum yazdığım site beni ve birçok değerli yorumcuyu küstürdü ve bakıyorum bir meczubun kendini tatmin arenasına dönmüş! Aslında konu çok iyi benimde söylemek istediğim bazı şeyler var ancak içimden gelmiyor! Düşünün artık kimin sebep olduğu belli olan bir sebeple birçok yorumcu artık yok! Eminim editörler rahat ediyorlardır yorum okuyup onaylamak gibi ibr angaryadan kurtulmuşlar ancak-
 Misafir
 17 Ekim 2014 Cuma 15:45
yamyam İŞİDcılara TIRLAR dolusu silah-cephane gönderenler ve PKKlı bebekkatillerine dokunmaya gözü yemeyenler Aydın Yenipazar'da PİDE FESTİVALİ dolayısıyla gösteri yapan efelerin tüfeklerini toplatmışlar. Haber başlığı bu, "Efelerin silahlarına el koydular". Bizlerse HİTLERi aramaya devam, yiyenler %56 olacakmış 2015te, birisi Bülent Kuşoğlu'na öyle yorum atmış.
 Misafir
 17 Ekim 2014 Cuma 10:18
PKK bugünlere açılım saçılım masalıyla geldi.Ve nihayette SERHİLDANLA APO resmi müzakereci oldu...Hayırlı olsun...Devlet:-)Kuvvetli delilden olağan şüpheli sistemine neden acaba? HUKUK GUKUK....MEDYA HAVUZ....C.ÇANDAR DOĞRU DEDİ MEDYA BİR KISMIYLA SECDEDE DİĞERİ RÜKUDA....NAGEHAN ALÇI EBOLAYI CEMAAT GETİRDİ. MEDYA MI????:-)))))
 Misafir
 17 Ekim 2014 Cuma 08:02
HİTLERin ruhunun nereye kaçtığını araştırmak için çok uygun bir zamanlama. Lakin, olabileceği yerlerin listesinin en başına konacak adresi önerirsem bu yorum kazaya gelebilir, onun için vazgeçiyorum.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime