PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maalesef Atatürk’ün fotoğrafı önce masaya, sonra çöp kutusuna atıldı!
Talat Atilla
YAZARLAR
14 Ocak 2016 Perşembe

Maalesef Atatürk’ün fotoğrafı önce masaya, sonra çöp kutusuna atıldı!

Tekrardan haz etmem ama bilmeyen, duymayan olabilir.

Atatürk’ün fotoğrafının bir CHP Milletvekili tarafından TBMM’deki odasından, “Yeni şeyler söylemek lazım” gibi ucube bir gerekçe ile indirildiğini yazdım.

Duayen gazeteciler Rahmi Turan ve Uğur Dündar’dan, usta gazeteci Sabahattin Önkibar’a, Yurt Gazetesi Yayın Yönetmeni Veysi Şahin’den, İsmail Küçükkaya’ya, Bülent Erandaç'tan Pınar Turan'a ve ismi CHP ile özdeş Aydınlık yazarı Şahin Mengü'ye  kadar bir çok gazeteci skandala tepki gösterdi.

Atatürk ismine sığınarak şöhret yapan bir çok ünlü köşe yazarı göbeğini kaşırken, onurlu gazeteci Nedim Şener, kafasına bidon geçirerek saklananlara gazetecilik dersi verdi!
CHP’den, “Bir dahaki seçimde hangi sıradan vekil olurum acaba?” hesaplarına boğulanlara inat, İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray’ın, “Kulağından tutup atın bu vekili” haykırışı tarihe not edildi.

Herkesin sus pus kesildiği anda, Malkoçoğlu gibi, “O ŞAHİT BENİM” deme yürekliliğini göstererek, hafızalardan silinmeyecek bir cesaret örneği gösteren bir Muharrem İnce oldu.

Şimdilik, neyse…

Bu yazımdan sonra CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka beni önce tehdit, sonra hakaretle susturmaya çalıştı!

Yetinmedi!

100 bin liralık tazminat davası açtı.

Halen susmadığımı görünce, Nazlıaka’nın içinde bulunduğu panik atak o kadar büyüdü ki;
Benim şahsi cep telefonum ve bilgisayarlarıma el konulmasını Cumhuriyet Savcılığı’ndan resmi olarak talep etti.

Şaşırtıcı mı? Hem evet, hem hayır…

Şaşırtıcı. Çünkü; hem suçlu, hem güçlü olamazsınız…

Değil. Çünkü; “Atatürk’ün fotoğrafını indirmek ihanettir. Bu ihanet gözümün önünde gerçekleşti ama açıklayamam” diyen bir Milletvekili için bunlar sıradan eylemler.
Kendimi özne yapmak istemem ama bu tarz eylemlerin durdurabileceği bir adam değilim ben.

Bilirsiniz. TBMM’de Milletvekili odaları kura ile belirlenir.

ATATÜRK’ÜN FOTOĞRAFI ÖNCE MASAYA, SONRA ÇÖP KUTUSUNA, SONRA DA MASANIN ARKASINA KONULDU!

Yapılan kurada Ege Bölgesi'nden seçilen bayan Milletvekili açıkta kalır.

Nihayet bir süre sonra o Milletvekili için TBMM’de bir oda bulununca, iki bayan Milletvekili hayırlı olsun ziyaretine gider.

Küçük hediyeler ve çay eşliğinde sohbet devam ederken, Ege Bölgesi'nin büyük ilinden TBMM’ye giren bayan Milletvekili aniden ayağa kalkarak, Atatürk’ün fotoğrafını önce masanın üstüne, sonra da mendil ve küçük kağıt parçalarını koymak için sol tarafında duran çöp kutusuna koyar.

İki bayan milletvekili şaşkınlıkla birbirlerine bakar.

Ankara’dan seçilen bayan Milletvekili, “Hayırdır, niye öyle yaptın?” deyince, “Yeni şeyler söylemek lazım hayatım!” yanıtını verir.

Marmara Bölgesi’nden seçilen ve daha önce Atatürk’e söylediği nefret sözleri nedeni ile CHP içinde bile eleştirilen bayan Milletvekili, “Onu çöpte görürler!” deyince, Ege Bölgesi Milletvekili Atatürk’ün fotoğrafını çöp kutusundan alarak, masasının arka tarafına saklar.
Atatürk’ün fotoğrafı indirildi!” haberimden kısa süre sonra Atatürk’ün fotoğrafını indiren bayan Milletvekili Atatürk’ün fotoğrafını yeniden asar.

Hatırlayın lütfen;

Aylin Nazlıaka, Sabahattin Önkibar’a verdiği demeçte, “Yazı çıktıktan sonra Atatürk’ün resmini indiren Milletvekili yeniden astı!” demişti.

Malum kişinin etkisi ile bana sosyal medyadan ısrarla tehdit ve hakaret edenlere şimdilik tek sözüm var;

Bizzat CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın Sabahattin Önkibar’a verdiği demeçten bile çok açık ki; bu satırların yazarı, yere indirilen, çöpe atılan Atatürk’ün fotoğrafını yeniden duvara astıran adamdır.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 26 Ocak 2016 Salı 14:49
yılmaz özdilin akpye yaranma stratejsi
 Misafir
 23 Ocak 2016 Cumartesi 19:43
Sn Atilla,Atatürkün partisini bu hallere sokan,bu hallere düşürenler,CHP ye ısrarla oy verenlerdir.Karşıtlık üzerine bina edilen fikirler aksiyonel değil reaksiyonel sonuçlar üretirler.Sn Baykal bu manzarayı seyrederek,Atatürke ve chp ye hatta vatana ihanet içerisine düşmüştür.
 Misafir
 22 Ocak 2016 Cuma 15:47
Bir genel başkan yardımcısı biz ailece Hdp'ye oy verdik der.Bir diğer genel başkan yardımcısı Hdp'nin Chp şubesi gibidir.Bir vekili Türkiye ile İran savaşsa İran'ı desteklerim der.Bir diğer vekili Hdp eş başkanıyla iyi sallar.Talat Atila sayesinde haberdar olduklarımız var.Bu liste uzayıp gider.....Chp'lilere sesleniyorum; Ya partinizi bunlardan kurtarın,ya da artık Chp her dört kişiden birinin oyunu almasın.Tavan başka taban başka,yazıktır.
 Misafir
 18 Ocak 2016 Pazartesi 13:43
CHP halka sırt dönmüş darbeci kafayla, sivilleşmeden daha çok seçim kazanır...CHP 'ye müdahaleler de onu belli çizgide tutma halktan 21. yy'dan kopuk bir elitler kulübü oluşturma faaliyetidir...Atatürk'ü çok sevenler !!! önce kendi bahçelerine, kumpas mağduru ilan ettikleri yeni müttefiklerine baksın...Misyon yazıları gürültü çıkarma, gündem değişme çabaları...Baymış tarzlar...Realite uzayda...
 Misafir
 15 Ocak 2016 Cuma 22:16
Tanıdıklarım bana hep soruyorlar. 55 senedir CHP lisin ama CHP' ye oy vermiyorsun NEDEN ? Cevabı işte burada . Bu zavallılara mı oy vereceğim.Bunlar Atatürk' ü asla anlayamazlar. Ufacık beyinleri Atatürk' ün nasıl bir DEHA olduğunu anlayabilmelerine yetmez.Bunlar ancak şeyimin millet vekilleri olabilir.Kılıçdaroğlu denilen satılmış CHP den..ittirip gitmeden ve bu pislikler temizlenmeden benden oy yerine koskoca bir NAH. ! alırlar.
 Misafir
 15 Ocak 2016 Cuma 12:43
talat atilla bazı yerlerdeTC kaldırıldı, andımız kaldırıldı dagdan ınen terörist buyuk buyukler tarafuından ayagına giderek karşılandı.... korkmadan ... CHP de yakaladığın bir yanlışı manset manset duyurdugun gibi duyursana daha başka şeylerde var yazacagım ama ben korkak bir kadınım ama sen yureklisin hadı yaz yaz
 Misafir
 15 Ocak 2016 Cuma 11:24
kilictaroglu hala utanmadan partide oturuyor.bu olayin ve butun olumsuzluklarin bas sorumlusu kendisidir.buna hic suphe yok. parti ne kadar demokratik ki cunta yonetimi ile butun adaylari kacirdilar.yasi gelmis 70 lere hala partiden istikbal bekliyor,kariyer bekeyenleri atacakmis ,,onden kendisi buyurmali.
 Misafir
 15 Ocak 2016 Cuma 10:41
ychp de olan bu olay bizi şaşırttı mı? tabi ki hayır.kasetle gelen genel başkan bir daha ki sefer bunları gene kontenjandan koyar.hatta kontenjanı garantilediler bile.elinde olsa genel başkanda aynını yapar.ychp budur.yılmaz özdilde yaznıştı.bu hainler defolup gitmeden chp den bir şey olmaz.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime