Icardi'den önemli Galatasaray mesajı

Galatasaray, yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Arjantinli golcü ile görüşen sarı kırmızılı kulübün, sözleşmenin uzatılması teklifine olumlu mesajlar aldığı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Icardi'den önemli Galatasaray mesajı
Haberler / Spor
21 Mart 2023 Salı 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de 60 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Yeni sezon için şimdiden hazırlıklara başlayan sarı-kırmızılılar, İcardi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

"TRANSFERİ KAFAMA TAKMIYORUM"

Takvim'in haberine göre, Galatasaray yönetiminin İcardi'den sözleşme uzatma konusunda olumlu bir dönüş aldığı iddia edildi. İcardi'nin yönetim ile yaptığı görüşmede, "Şu anda transfer konusunu kafama takmıyorum. Sezon sonunda görüşelim" diyerek yeşil ışık yaktığı belirtildi.

DEVLER KULÜPLER PEŞİNDE

Galatasaray'da oynadığı 15 karşılaşmada 9 gol ve 6 asist yapan Arjantinli golcü Serie A ekiplerinden Roma, Milan, Juventus, La Liga'dan ise Atletico Madrid'in radarın bulunuyor. 30 yaşındaki yıldızın piyasa değeri 18 Milyon Euro.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime