PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çankaya Belediye Başkanı ‘Rüşvet’ Kasetini Bilinçli Bir Şekilde Basına Vermiş Olabilir
Talat Atilla
YAZARLAR
1 Temmuz 2010 Perşembe

Çankaya Belediye Başkanı ‘Rüşvet’ Kasetini Bilinçli Bir Şekilde Basına Vermiş Olabilir

Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın malum ses kasetini biliyorsunuz.

Başkanı olduğu belediyedeki rüşvet çarkını isim isim açıklıyor.

Bu ses kasetinin Başkan Eryılmaz’ın bilgisi dışında alındığından şüpheliyim.

Bu işte bir iş var.

Bu tezimi güçlendiren bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim;

BİR: Başkan Eryılmaz’la bu konuyu telefonda konuştum. Son derece sakin ve mutluydu.

İKİ: Eryılmaz kasette, “Beni Önder Sav’la tehdit ediyorlar” diyor. Bu söz çok önemli. Çünkü, CHP Genel Sekreteri Önder Sav’la Eryılmaz’ın arası ciddi anlamda bozuk. Hatta, Önder Sav, Eryılmaz’ın kısa bir süre önce gönderdiği hediyeyi yazıyla iade etti. (Bunu ilk ben yazmıştım, daha sonra Hürriyet yazdı ve herhangi bir yalanlama gelmedi.)

ÜÇ: Belediye Başkan adaylarını belirlemede Önder Sav neredeyse tek seçici. Ve Sav Baykal bastırmazsa kesinlikle Eryılmaz’ı istemiyor.

DÖRT: Söz konusu kasette sürekli bir şekilde kendisinden rüşvet istendiğini, ya da rüşvet karşılığı olduğu belli olan iş istendiğini iddia eden bizzat Başkan Eryılmaz. Başka bir deyimle, “Ben mağdurum” diyor…

BEŞ: Aynı kasette,”Sabah Melih’in (Gökçek) elinde… Hürriyet bile beni yazmıyor” diyerek bir taşla üç kuş vuruyor. Gökçek’i deşifre ediyor, Hürriyet’i şüphe altında bırakıyor.

ALTI: İçinde bulunduğu durumu açıklamayı ters vuruşla yaptı.

YEDİ: Kaybedecekse bile vuruşarak çekilmeyi tercih etti. Kendisini sıkıntıya sokanları tek tek afişe etti.

SONUÇ: Çankaya Belediye Başkanı şunu demek istedi; “Herşeyi bilen adamım. Beni konuşturmayın. En alttan tepeye kadar herkesi yakarım!

Acı çekmeyi engellemek, hayatı engellemek...

Zekamızla orantılı olarak kendimize sorular sorarız, cevabını bulamazsak, kendimizi kötü hissederiz.

Bize acı veren zekamız ya da cahilliğimiz değil, bilgimiz.

Hayat "Acı Çekmek" değil ama acı olmasaydı "Yaşam"da olmazdı...
Çünkü acı olmasaydı "Mutluluğun" tanımını yapamazdık...
Mutluluğun kaynağı acı, acının kaynağı mutluluktur...
Biri olmadan, diğeri de olmuyor...
"Hayat Acı Çekmektir" tanımlamasını şöyle de yapabiliriz:
"Hayat Mutlu Olmaktır"...
Ne kadar acı varsa, o kadar da mutluluk vardır...

İnsan acıdan doğuyor…

Acı şekillendiriyor insanı.

Acıdan lezzeti öğreniyoruz.

Yukarda sıralamaya çalıştıklarımı kitaplardan öğrenmedim.

Yaşadım, yaşıyorum…

Acının o kadar da ürkülecek bir şey olmadığını kendi hayatımdan biliyorum.

Alışıyor insan.

Sıkıntı gelmeyince, “Bir tuhaflık var” diye yine geriliyorum.

Kısaca; Mutsuzum ben…

Güle güle

Yazarımız Seda Yıldız özel işlerine daha iyi adapte olmak için Turktime’dan ayrıldı.

Emeklerine teşekkür ederiz.

Başta ben olmak üzere yazdıklarından zevkle istifade ediyorduk.

İki çocuk, yoğun bir iş dünyası ve dünyalar iyisi bir eş uğruna iyi bir yazar olmanın kıyısından döndü.

Değer mi?

Değer…

Tercihlerimiz, kaderimizdir…

NOT:Sayın Süleyman Karaca'nın önemli açılımlara imza atacağına inanıyorum. Sayın Karaca hoş geldin... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 erdoan
 4 Ekim 2008 Cumartesi 
hakkaten bu sitenin haberleri yanli verdigine inandim verdiginiz yanli haberlerle anca kendinizi kandirirsiniz gunes balcikla sivanmaz ornek deniz feneri !!!!? ne zaman oz elestri yapacaksiniz biran once yapinda!? sorumlu bir yurttas gibi davranirsiniz
 
 3 Ekim 2008 Cuma 
siyasi arena tek kelime ile satenç tahtasını andırır,bu oyunu izlerken yapılan hamleyi değilde,sonraki hamleleri düşünüp hesap etmeye çalışmak daha doğru bir yoldur.bazan yapılan hamle çok aptalca hatta intihar görüntüsü verebilir ama bu kötü gibi görünen hamlenin 3-5 adım sonrasını hesap edip görebilenler bu hamlenin gerçekte bir intihar hamlesi değilde,bir kertenkelenin paşinden gelen düşmanına bıraktığı kuyruk parçası olduğunu sezer.bu sezi ve öngörülere sahip olanlarda iyi gazetecidir.
 akifziya
 2 Ekim 2008 Perşembe 
SİZE KATILIYORUM İSABETLİ BIR YORUM YAPMIŞINIZ,BEN SADE BIR VATNDAŞIM ÇANKAYA CHP DE BANKO BIR BÖLGE.KASET BASINA BAŞKAN TARAFINDAN SIZDIRMIŞ OLABİLİR ZİRA BURADA PAZARLIK GÜCÜ KAZANIRSINIZ.KASETDEKİLERİ TEKZİP EDERİM ADAY OLURUM YOKSA BUNLAR BİR REALİTEDİR,CHP ÇANKAYADA BUDUR DERİM KAYBEDERSİNİZ OLABILIRMİ.SAYIN BAŞKANI TENZİH EDİYORUM AMA BUNU DÜŞÜNMEK Gerekmi?
 Ümit Ege
 29 Eylül 2008 Pazartesi 
(devam ediyor) Ben belediye meclis kararlarında pek çok işin belediye başkanına devredildiğine dair belediye meclis kararlarını hatırlıyorum. İşte bu nedenle para dağıtıyor olmalı PROF. DR. MUZAFFER ERYILMAZ diye düşünüyorum. Eğer temiz iş yapıyorsan neden belediye meclis üyelerinin para talebine boyun eğiyorsun? sorusunun cevabını aramak gerekir.Rüşvet veren, rüşvet almakta da hiç bir mahsur görmez. Bu kasedin Eryılmaz tarafından sızdırıldığına katılmamakla birlikte,son maddenize katılıyorum
 Ümit Ege
 29 Eylül 2008 Pazartesi 
Bu kasedi Eryılmaz'ın sızdırmış olması bana çok mantıklı gelmiyor. Bu ses kaydında adamın belediye meclis üyelerine dağıtmak için para toplaması konuşuldu ama neden bu parayı dağıtmak ihtiyacında olduğu hiç konuşulmadı. Bence meclis üyelerine para dağıtıyor çünkü blediye meclisindeki bütün ihale ve taşınmaz satışı ile ilgili yetkileri belediye meclisinden karar çıkartarak belediye başkanlığına devrettiriyor. Demek ki para dağıtmanın ardında daha büyük bir usulsüzlük ve yolsuzluk var.
 
 28 Eylül 2008 Pazar 
İslamcılar bile bu hırsız takımından rahatsız artık.. Bu iş böyle gitmeyecek. AKP uzatma dakikalarını oynuyor. Sonu yüce divan!
 Karahan
 28 Eylül 2008 Pazar 
Eryilmaz, Talat in ima ettigi gibi Ak parti tarafindan Chp nin icine konulmus bir ajan ve Gokcek in adami oldugundan misyonu geregi kendini desifre etmistir. Brova sn Atilla, olayi cozmedeki gazetecilik basarinizi tebrik ederim aslinda chp liler rusvet yerlerde sirf topluma bakin biz yiyoruz ama bir sebebi var, bi sorun bakim niye yedik diye sorma ruhsal durumuna girerler ve bunu sorarkende cok sakin, mutlu olurlar..Ak partinin ajani oldugundan chp ilere dediki, ugrasmayin Fener le bak yakarim..
 Hasan Tahsin
 28 Eylül 2008 Pazar 
40 Yıldır politikayı izlerim.Bana öyle geliyorki bu CHP yapısı Türk siyasi sahnesinde intikaları oynuyor. Önümüzdeki mahalli seçimler günümüz CHP kadrolarının son seçimleri olma ihtimali çok yüksek. Sn Önder Sav ve ekibine CHP yi bitirme görevi verilmiş olmalı. Bir an önce CHP ye gerçek Sosyaldemokrat kadroların hakim olması en büyük dileğimiz olmalı.Aksi halde siyaset üretmekten yoksun bir siyasal yapı ile karşı karşıya kalma ihtimalimiz çok yüksek.
 saffet sancak
 27 Eylül 2008 Cumartesi 
İlginç bir yorum hiçde yabana atılacak gibi değil...En azından başkan yamyamlardan muthiş intikam almış oldu :))
 cem kök
 27 Eylül 2008 Cumartesi 
habersiz birisinin konuşmasını, mahkeme kararı olmaksızın kayda almak ve böyle kendi isteği dışında yayınlamak yasalarda suç ve üstelik 2 yıl gibi ciddi hapis cezası var.. Kardeşim bu nasıl hukuksuz bir ülkedir ki bu tür olaylardan geçilmiyor ve savcılar hiç bir şey yapmıyor.. Haram olsun vergilerimize.. Meclis'te boşuna kanun yapmasın.. uygulanmadıktan sonra.. Ha bu arada o Melih'in, Gökçek olduğundan eminmisiniz Sn. Atilla, başka Melih'te olabilir Sabah'a sözü geçen..
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime