PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İttifakın belgesi!
Talat Atilla
YAZARLAR
12 Aralık 2014 Cuma

İttifakın belgesi!

CHP ve cemaat arasındaki yakınlaşmayı ilk kez, 4 sene önce Erkan Tan’ın TV8’deki programında, “Cemaatin, Gazete binasındaki ruhsat problemini CHP’li belediyeye çözün talimatı veren Kemal Kılıçdaroğlu halletti.” diye duyurmuştum.
Oldukça sıkıntılı günler geçirdim.
Hem cemaat, hem de bazı bakanlar tarafından, “Fitnecilik yapmakla” itham edilmiş, ısrarla özür dilemem talep edilmişti.
Sosyal medyada linç edilmiş, ağır tehdit mesajları almış, üstüne bir de televizyonlara konuk olarak çağrılmamam konusunda neredeyse her yere ismim sıkı sıkı tembih edilmişti.
İlginç ama bana inanan yalnızca dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan olmuş, gazete yöneticilerine, “Hem bizi, hem CHP’yi mi idare ediyorsunuz?” siteminde bulunmuştu.
Gazeteci Erkan Tan, bana, “Özür dilemezsen, sen de ben de çok sıkıntıya gireceğiz.” dediğinde, “Yalan ya da yanlış haber yapsam özür dilerim ama doğru bir haberden dolayı asla özür dilemem.” yanıtını vermiştim.
17-25 Aralık operasyonlarından sonra ete kemiğe büründü ki; CHP ve cemaat kimyaları farklı olsa da, stratejik bir ortak olarak hareket ediyorlar.
Sorumluluğu alınan her türlü beraberlik/ittifak elbette kurulabilir.
Bunda hiçbir mahzur yok ama var olan bir şeye yok demek, kamuoyunu olduğu gibi muhatapların tabanlarını da aldatmak anlamını taşır.
Kimin, kimle yakınlaşacağı, muhatapların konusudur ama kamuoyu yanlış bilgilendirilirse, doğru bilgilendirmek de gazetecinin işidir.
Size, kısa zaman önce gerçekleşen CHP/Cemaat birlikteliğine dair belgeli bir örnek vermek istiyorum…
2014 Haziran ayında TUSKON, fuar düzenlemek için CNR Holding’e başvurdu.
Ancak CNR, TUSKON’un bu talebini kabul etmeyerek yer vermedi.
Daha sonra TUSKON, CHP’yi aracı soktu ve CHP’ninTÜYAP’taki bağlantı ve yöneticileri sayesinde,  7 Ocak 2105 ve 10 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP’tan yer aldı.
TÜYAP’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal bir CHP üyesi…
Yine CHP PM üyesi Ercan Karakaş TÜYAP Yönetim Kurulu üyesi…
TÜYAP’ın arsasının kimin arsası üzerine kurulduğunu biliyor musunuz?
OYAKBANK…
Bitmedi!
TÜYAP, OYAKBANK ve CHP’nin de hissedar olduğu İş Bankası’nın kredi desteği ile kuruldu.
Ve son not;
Kılıçdaroğlu, tüm organizasyonlarını TÜYAP’ta yapar.

Talat Atilla/Güneş
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 22:08
Şair Eşref yüzyıl önce galiba bugünler için söylemiş, "bir kelbi diğer kelb ile helâk etti Allah(CC), lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ Billâh". Adalet bir gün herkese lâzım olacak, onu yok edenlere de, yeter ki O'nun adına yaptıkları zulümle Allah(CC)ın gazabını haketmesinler.
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 17:41
"Evlenmeden hamile kalmak özgürlük değil orospuluktur, o özgürlüğe tükürürüm" buyurmuş Ö-T-İnançer. HAVUZ MEDYASI bir yandan, ÖmerTuğrulİnançer öte yandan, CAMBAZABAK sahneleniyor, 17:25 yaklaştı. Bugünkü DESTANYARATAN POLİSlerle -vatanı değil- YATANIKURTARMA hareketi de bunun devamı değil mi? Eski ortak CEMAAT ile aralarında ne farkları var, bulana bir adet metazori UMRE BİLETİ bedava. KUTULAR-KASALAR-BAKARAMAKARA-SIFIRLAOOOLUM unutturulacak elbet.
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 14:30
Meslektaşınız E.DUMANLI gözaltında MAKUL ŞÜPHELİ FAKAT BİZ yarın VOLKAN konusuna devam edelim.AKP görünümlü HINKÇılar da plaklarını çevirsin:-)
 TOTEM
 14 Aralık 2014 Pazar 14:05
Ergenekondan daha beter bir örgüt bu hiç olmazsa darbeciler bu ülkede ve general Asker ya amerika da yaşayan Gülen kim? Amerikanın kuklası.
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 10:17
Ergenesol AKP ittifakı işte YENİ TÜRKİYE:-)
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 10:08
F.AVNİ yine bildi.KUTUCULAR DOĞAN görünümlü aydınlıkçılarla el ele.Operasyonlar devam ettikçe halk saatçileri tanıtacak.
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 10:01
Sn.Atila: Bazı sol asıllıların sağ görünümlü, çok yüzlü olmalarında ilham kaynağı olan Atatürkçü Maocu ulusalcı mikserin N-Akit'le ittifakı nasıl oluştu? Yenen hurmaların ve dolan kutuların aşikâr olmasının bu ittifakta payı var mı? Silivri neden boşaldı, Merkel neler biliyor bu ittifak mecburi seçmeli mi?
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 09:25
Sn. Atilla: Bir ittifak varsa o da kutucularla Aydınlıkçıların ittifakıdır..Aydınlık yaşlı bir DOĞANKEN "metot"larla Şahin görünmede atmada, çok yüzde uzmandır.Ve yalan metodudur.Nasıl Maocuyken Atatürkçü görünürse şimdi de AKP'ye el altından çalışıp CHP'deki değişime takoz olmak istiyor.Esas ittifak budur.NAKİT AYDINLIK ittifakı her yalan ve yol mübah.3 Kasım mersedesinden daha karışık bir ittifak bu.
 Misafir
 14 Aralık 2014 Pazar 08:50
16.01 Dünyanın tanıdığı insanları bugün Rızanla mı bilinen bayat sorularla yeniden anlamaya çalışıyorsun? Misyonun kutu kutu dolar yiyenleri paklamak.CHP dedin tutmadı şimdi eski plaklar gibi takılmışsın hoca hoca...İşine devam et.
 TOTEM
 13 Aralık 2014 Cumartesi 20:39
Ruh ikizi derim hep taktikler bile ulusalcılar gibi rumuz yazma çok kişi gibi görün ve kendi yorumlarını artıya boğ:) küçük insanlar küçük oyunların peşinde olur.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime