PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP’nin ‘Ahlak Travması’ İktidar Partisine de Yönelebilir (mi) ?
Talat Atilla
YAZARLAR
9 Mayıs 2011 Pazartesi

MHP’nin ‘Ahlak Travması’ İktidar Partisine de Yönelebilir (mi) ?

İtiraf etmekten hoşlanmayız ama kötü olan her şey şeyi dışarıdan seyretmek insana tuhaf bir rahatlama duygusu veriyor.

Basit açıklamayla, “İyi ki benim başıma gelmedi” tesellisi…

MHP yöneticilerinin seks kasetlerinde de bu kural değişmedi.

Kuytu köşelerde sadistçe bir refleksle kaseti izledik.

Ben de izledim.

Herkesi sarmalayan karışık duygulardan bende kurtulamadım.

Feci bir türbülans hali.

MHP’li yöneticileri çocuğu yaşında kızlarla aynı yatağı paylaşmaya iten vahşi güdüye mi, bu kaseti pusu kurarak çekene mi lanet okumalıyım.

Her ikisini de insanlık mezarına gömmek en iyisi.

Babası yaşındaki siyasetçiye, “Bana ev ve araba alacaktın” diyerek aslında neden yattığını açıklayan üniversiteli kız ilgimi çekti.

Bu kızlardan çok var.

“Nasıl olsa yatıyorum bari bedavaya gitmesin” gibi aşağılık bir ruh hali salgın hastalık gibi yayılıyor.

Parasıyla satın alabildiği genç kızı yatağa atan siyasetçilerin yüzüne tükürmek istiyorum. Gördüğümde de bunu yapacağım.

Pusuyu kuran irade siyasi ise muhtemelen MHP’yi zayıflatmak ve sahanın dışına çekmek için yapmış olabilir.

Yok, MHP’nin içindeyse hedefinin Bahçeli olduğu açık.

Belli ki şantaj değil.

Bu işi yapanlar tok.

Böyle bir kasetin şantaj halinde para edeceği açık.

Kim bunlar?

Daha öncekiler ortaya çıkmadığına göre bunların faillerini de bulmamız zor görünüyor.

1965 yılından beri var olan MHP ilk kez bu kadar ağır bir ahlak travmasıyla karşı karşıya bırakıldı.

Pusu kurma giderek istisna olma özelliğini yitirip, gelenek haline geliyor.

İktidar partisi böyle bir bumerang kendisini vurmadan köklü bir önlem almayı düşünmüyor gibi.

Ankara’daki gazeteciler tüm partilerden kimin, ne kadar çapkın olduğunu iyi bilirler.

Baykal/Baytok ilişkisi de uzun bir süre Ankaralı gazetecilerin geyik konusundan birisiydi.

Hatta, “Acaba?” diyen bile yoktu.

Şimdi aynı geyikler önemli bir siyasetçi için de yapılıyor ama ben yine de, “Acaba?” diyorum…

 

9 yazar gidecek

Milliyet’ten aralarında önemli isimlerinde bulunduğu 9 yazarın işine son verileceği yönünde bilgilerim var. Bu yazarların bir bölümünün Hürriyet’e geçmesi büyük ihtimal… Basında, “Tabut” benzetmesi yapılan Milliyet’in tiraj ve etkinliğinin artması için hazırlıklara başlandığı konuşuluyor.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 11 Mayıs 2011 Çarşamba 12:06
Yorumcu arkadaş "04:20" de yazıyor..! "Oylar; Cumhuriyet Güç Birliğine...Yazan;Eski ülkücü.."Be beyni kıt yurttaşım benim,Ülkücülerin KOMİNİST Güç Birliğine oy verecek kadar APTAL olduğunu sana kim söyledi.?,Yoksa sen hakikaten beyin erezyonuna uğramış,MANKURTLAŞMIŞ bir spastik beyne mi sahipsin.Şunu Unutma ve Her ÜLKÜCÜNÜN bir İKİNCİ partisi vardır,O partinin ne olduğunu,ağabeylerin ARAŞTIRMA yapıp size öğretsin.12 Haziran akşamı oyların nereye verildiğini öğreneceksiniz.Kızıl Elma Sevdalısı.
 Misafir
 11 Mayıs 2011 Çarşamba 04:31
Aman Allah'ım!... Ne yorumlar, ne yorumlar... Yok tezgâhmış, yok inadına MHP imiş, MHP olamaz ise; inadına CHP imiş... Maksat AKP'den kurtulmakmış, vesaire... Özet: Yurdum insanı; halâ aklını başına almamış. Nasıl idare edilmeye lâyık iseler; öyle idare ediliyorlar. Bu gidişle de; öyle idare edilecekler...
 Misafir
 11 Mayıs 2011 Çarşamba 04:20
"Sandığa gitmeyeceğiz." diye bir şey yok. Devlet bizi; 4-5 yılda bir, bir sefer insan yerine koyuyor, o halde; bu sürede verilen tek kurşunu kullanalım. Oylar; Cumhuriyet Güç Birliğine... Yazan; Eski ülkücü... Bizim kitabımızda; Attila Bey'in yazı başlığı yaptığı "uçkuru kopuk ülkücü" yoktur. Başlık; öyle değil elbet... Yazdığı konunun; temelinden söz ediyorum.
 Misafir
 11 Mayıs 2011 Çarşamba 04:14
Vatanseverlerin işi; bu seçimde çok zor.Bir tarafta; BOP'çu AKP...Bir tarafta; anlattığım; Pek Milliyetçi Bahçeli MHP'si... Öbür tarafta: "Dersim'in hesabı sorulacak diyen Başkanı, tekke ve zaviyelerin kapatılması, halkın eğitilmesi bakımından yanlış olmuştur diye adayı, seçim öncesi ABD'ye heyet gönderen ve biz size AKP'den daha iyi hizmet ederiz diyen, Fetocu ve PKK avukatı da olan CHP..." Manzara; ört ki, ölem!...
 Misafir
 11 Mayıs 2011 Çarşamba 04:08
Editör Kardeş yine kızacak: Yine mi, aynı lâf!... MHP adayı,Arhavi'yi hatırlamayan Ümit Özdağ'a,ve MHP sitesine şunu yazdım: "Pek Milliyetçi Bahçeli, ne zaman ve nerede; 'Atatürk, Kuvay-ı Millîye ruhu,AB-D emperyalizmi, Gümrük birliği; ülkeyi soyma düzendir, Özelleştirme adı altında; ülkenin millî olan kurum ve kuruluşları; emperyalizme peşkeş çekiliyor?" dedi, dedim. Hamdolsun; henüz cevap yok. 60 yaşındaki ben; 1997 den sonra MHP'ye oy vermiyorsam; anlayın...
 Misafir
 11 Mayıs 2011 Çarşamba 00:45
Gerçek ÜLKÜCÜLER bu mhp ye oy vermez ve de vermeyeceğiz.Sandığa gitmeyeceğiz.
 Misafir
 10 Mayıs 2011 Salı 22:45
Chp ye verecektik oylari simdi denistirdik Mhp ye verecez.
 Misafir
 10 Mayıs 2011 Salı 21:40
Talat bey guneşteki yazınızda milliyeti 'devlet gazetesi,asker okur' gibi yorumlarla tanımlamışsınız. Ancak sanırım uzun süredir milliyet okumamışşınız! Milliyet yaklaşık son 10 senedir Liberal ve amerikancı çizgide yayın yapmaktadr.. Hükümeti desteklemesede yazar kadrosu ve haberleryle yaşananlara ketum davranma yolunu tercih etmiştr. Gazetede birtek Melih aşık ve Fikret bila muhalefet etmektedir.Geri kalanlar batının liberal tezlerini sürekli savunanlardır.. Yani cumhuriyetle alakaları yoktur!
 Misafir
 10 Mayıs 2011 Salı 19:43
Bir gerçek varki bu komployu kurduranların kullandıkları şahıslar salak degildir. Bunlar gün gelip zorda kalacaklarınında hesabını yaparlar ve komplo kurduranlarında açıklarını bulup belgelelerler. Ama bunları arşivlerinde saklarlar. Zorda kaldıklarında da kendilerini kurtarmak için şantaj malzemesi olarak kullanırlar.İşte bu adamlar bunları gün gelinçe gerekirse karşı tarafada ücret karşılığı veya menfaat karşılığı verirler. Herkes kendisininde bir kaseti olabileceğini iyi düşünsün.
 Misafir
 10 Mayıs 2011 Salı 12:05
bunları gözetleyen , yayınlayanlar daha mı çok ahlaklı , akp de basına yansımamış ahlaksızlar yok mu çok mu sütten çıkmış akkaşıklar. herkes önce kendini düzeltsin , sonra başkası için konuşsun,
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime