PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Basına İnat Ölümüne İniş Yaptı!
Talat Atilla
YAZARLAR
19 Ocak 2013 Cumartesi

CHP Basına İnat Ölümüne İniş Yaptı!

Medya, Çin’den dönen Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyetinin rötar yaparak Trabzon’a ineceğini yazdı ama CHP heyetini taşıyan uçak direk Ankara’ya indi. İşte bu çelişkili gelişmelerin perde arkası bilgilerine GÜNEŞ ulaştı. 
BASINA İNAT İNİŞ KARARI VERİLDİ

Çin’den havalanan CHP heyetini taşıyan uçağın pilotu, “Trabzon’a iniş yapacağız. Trabzon üzerinden Ankara’ya gideceğiz” diye anons yaptı. Bu anonsla da yetinilmedi ve hostesler, “Yakıt için Trabzon’a ineceğiz” şeklinde uçaktakilere bilgi verdi. Medyada çıkan, “Kılıçdaroğlu’nun uçağı fazla ağırlıktan gerekli yakıtı alamadı” haberlerinden etkilenen CHP kurmayları,  basını yalancı çıkarmak için pilota, “Uçağı direk Ankara’ya indirin” talimatı verdi.

100 BAVUL YERİNE 175 BAVUL YÜKLENİNCE…

Pilot, bu riskli kararı Türkiye sınırına 50 dakika kala hayata geçirerek rotayı Trabzon yerine direk Ankara’ya çevirdi. Bu riskli bir karardı çünkü, uçağa 100 bavul yerine, 175 bavul yüklenmişti. Tüm bu risklere rağmen CHP heyetinin uçağı kazasız belasız Ankara’ya indi ama uçaktaki yolcuların da hayatı tehlikeye atılmış oldu. 

 

PİLOT: RÜZGARI ARKAMIZA ALDIK!
Pilot ve hosteslerin, “Trabzon’a inmeliyiz” kararına rağmen Ankara’ya direk iniş yapmasında, basının, uçağın ağırlığı nedeniyle CHP’ye yönelik eleştirilerini boşa çıkarma gayreti neden oldu. Pilotun bu karar değişikliğinin nedenini soranlara verdiği yanıt da, fıkra gibi; “Rüzgarı arkamıza alıp geldik!”
YALNIZ KILIÇDAROĞLU ALMADI
CHP heyeti Çin’den, ipek yorgan, saat, takı malzemeleri, içki ve elektronik eşyalar aldılar. Gazeteci, iş adamı ve CHP’lilerden oluşan kalabalık heyette Çin’den hiçbir şey almayan iki kişi vardı. Birisi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, diğeri de CHP Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Toprak.
GÜNEŞ/TALAT ATİLLA
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 OWLEYE
 21 Ocak 2013 Pazartesi 18:22
Yaklaşık 3-4 yıldır takip ettiğim yazılarınız arasında eleştirdiklerim de oldu muhakkak sayın Atilla..Ancak bu yazının nasıl bir gazetecilik örneği olduğuna vakıf olamadım..Kendimce yapabildiğim çıkarım şu ki; CHP aslında hiçbir zaman 10 bin feet in altına inmemiştir..Zaten inebilseler halk partisi olmayı becerecekler ve bu günkü totaliter otoritenin kimin mirası olduğunu da kavrayabilirler....
 Misafir
 19 Ocak 2013 Cumartesi 22:40
Açılın! Ben pilotum...
 Misafir
 19 Ocak 2013 Cumartesi 18:50
CHP milletvekili BİRAND'a Omurgasızdı DİYOR.Bunlar CHPli olmayanı İNSAN bile saymayan çağdışı ve gerçek mürteciler.chp Fanatizmin ve Militarizmin sesi...Çağın dışında chp 1 asır geride...
 Misafir
 19 Ocak 2013 Cumartesi 14:44
sayın atilla , airbus a 320 kargo kapasitesi 9,5 TONDUR ,yolcu kapasiteside 180 dir(heyet 120 KİŞİ)...BU UÇAKLAR YAKITA GÖRE menzilini HATASIZ kendi hesaplar ,ayrıca PİLOTLAR kendileri de hesaplar....araba gibi değildir, uçaklar KALKARKEN NEREYE KADAR ve NEREYE GİDECEĞİ bellidir!!...BU HEYETTE 43 TÜRK İŞ ADAMI VAR ve neredeyse her gruptanda gazeteci ,kameraman,muhabir....ZATEN GİDENLER toplam 120 KİŞİ...CHPLİLERE HAKSIZLIK EDİYORSUNUZ!!!...bence HABER chpnin ÇİNDEN DAVET ALMASIDIR...saygılaR
 Misafir
 19 Ocak 2013 Cumartesi 14:36
Sayın Atilla,hazır uçaklara dair yön istikametinden haber yapmışken;Libya'ya uçakla para yetiştirenlerin, Libya'nın geri dönmeyi ümit eden mütaahitlere alacaklarınızın %50 sini kabul ederseniz gelin demesine dair, toplamda ne kazandınız, bavula ne doldurup getiremediniz haberini yapabilirmiydiniz?
 Misafir
 19 Ocak 2013 Cumartesi 13:54
chp'nin gizli ajandasında neler var? rusya iran (kara çarşaf) çin pkk ve iranla dostluk mu? sahi chp çin'e niye gitti 150 kişiyle? yozgat'ın yolunu bilmeyen chp'nin ne işi vardı çin'de?
 Misafir
 19 Ocak 2013 Cumartesi 13:53
dostlar alışverişte görsün. çin'e gidip türkiye ile ilgili istihbarat verdiler geri döndüler. bavulları kim doldurdu acaba? paraları kim ödedi? chp çinde kaç trilyon harcadı?
 Dkapkiner
 19 Ocak 2013 Cumartesi 12:24
Sn.Atilla bu konuyu iyice araştırmadan yazıya dökmüş olmalısınız.Böyle bir şeyin olmayacağı"Pilot ve HOSTESLERİN Trabzon'a inmeliyiz..."cümlesindeki saçmalıktan belli.Hostesler ne zamandan beri uçuş planlamasına karışıyorlar.Neyse şaka kabul edelim bu yazıyı,böyle şey olmaz.Güldürmeyin insanı.Şimdi burada size bir uçuş için yakıt hesabı nasıl yapılır anlatmayalım.
 Misafir
 19 Ocak 2013 Cumartesi 07:34
Gazetecilik bitmis artik
 Dkapkiner
 19 Ocak 2013 Cumartesi 01:55
Olmaz sn.Atilla olmaz.Ben pilotum,böyle bir durumda değil CHP Milletvekilleri haşa Allah bile pilota Trabzon değil de Ankara'ya in talimatı veremez.Zaten pilot dinlemez.Kesinlikle arka rüzgarı aldıkları doğru olabilir(Hoş batıya uçuşlarda genelde baş rüzgarı alınır ama...).Ya da yerdeyken aldıkları rüzgar gerçekte bir kaç Knot eksik çıkmış bu da onları emniyetli bir şekilde Ankara'ya indirmeye yetmiştir.Lütfen abartmayalım.Aksini yapan pilot bunu kimseye açıklayamaz ve mesleği sona erer
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime